Головна » 2017 » Квітень » 4 » Вікно у Всесвіт
13:05
Вікно у Всесвіт
4 квітня, у Міжнародний день Інтернету, в читальномузалі бібліотеки, пройшов цікавий захід, присвячений всесвітній павутині - прес-ваги "Інтернет - вікно у Всесвіт". Читачі, що завітали до бібліотеки, взяли участь у справжній дискусії на тему ролі інтернету у нашому повсякденному житті.
 
Учасники заходу розповідали, коли вони вперше познайомилися з інтернетом, як часто і для чого користуються мережею, як навчались самі і як навчають зараз батьків, бабусь і дідусів користуватися сучасними гаджетами та веб-ресурсами.
 
Бібліотекар  познайомила відвідувачів з історію інтернету, виникненням популярних пошукових систем, а також з персонами, завдяки яким інтернет сьогодні є доступним та зручним для кожного. 

Не обійшли стороною й питання безпеки в інтернеті. Всесвітня павутина - місце вільне від контролю, тож, має не тільки безліч ресурсів та контенту, але й безліч небезпек. Як уникати їх, як обмежити для зловмисників доступ до особистої інформації, як не дозволяти нікому примушувати почувати себе незручно або налякано – ось те, що необхідно знати кожному, хто користується всесвітньою мережею.
Інтернет – це справжнє віно у всесвіт, отже, треба вміти користуватися усіма його перевагами щоб завжди жити в ритмі з часом!        
Переглядів: 291 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]