Головна » 2018 » Травень » 2 » Весняний калейдоскоп
08:08
Весняний калейдоскоп

А весна квітує і шумить,
Стільки дива й радості дарує!
Кожен день-це неповторна мить,
Кожна мить нам серденько чарує.

У кожного з нас є своя улюблена пора року. І все ж одна з них викликає особливу радість у всіх без винятку. Весна... Вже сама згадка про неї будить у серці щемливу радість, тривогу. Це пора оновлення і відродження природи, всього, що є живе на землі. Саме весні було присвячено музично-літературне свято "Весняний калейдоскоп", яке підготували та провели бібліотекар Ігнатенко О.В. разом з керівниками гуртків Лебедюком В.Г та Гойденко М.В.

Весна буяла повсюди – у яскравому сонячному світлі, що лилося крізь вікна, у вбранні ведучих, в посмішках глядачів. Осанну весні співали зі сцени дівчата з гурта естрадного співу. "Скільки б хто не писав про весну,а вона все одно-неповторна!" – стверджували члени бібліотечного "Клубу любителів поезії". Запальними танцями всіх порадували члени танцювального гуртка. Прославляли весну й учасники Театру мод нашого училища. Вони продемонстрували нову колекцію "Квітуча Україна", яку виготовила гр. 604 під керівництвом майстра виробничого навчання Суд Н. Л. Чудову пісню про вишиванку заспівала майстер виробничого навчання Карнаушенко В.А., а Лебедюк В.Г. виконав ніжну та ліричну пісню про жінку-матір.

Весна – це оновлення, це сподівання в найкраще майбуття. Радіти весні, сонцю, небу, кохати і працювати можна тільки тоді, коли у країні мир і спокій. Піснею-вірою в кращі часи без війни й потрясінь закінчився цей захід.

Розлилася музика весни,
Ніби повінь, душу наповняє!
І квітує диво цвіт рясний,
І любов у серці розквітає.
І обняти хочеться весь світ,
Щоб напитись пахощами й цвітом
Музика, як казка поміж віт...
Ах, яка весна летить над світом!

Переглядів: 321 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]