Головна » 2021 » Лютий » 8 » Шелфі
13:44
Шелфі

Всім відомо слово "селфі". Багато хто з нас хоч раз робив подібні фото

А  останнім часом у моду увійшли фотографії "шелфі".

Це слово ("shelfie") походить від поєднання англійських слів "shelf" (книжкова полиця) і "selfie" (фотографія самого себе фронтальною камерою смартфона з витягнутої руки).

Такі фотографії навіть краще характеризують людину, адже книжкові полиці розповідають про смаки та інтереси власника, передають його/її індивідуальність.

Дехто навіть каже, що шелфі – це селфі для інтелектуалів.  Можливо, така думка дещо зверхня, а от сама ідея такої фотографії видається цікавою.

Наймоднішими тепер стали фотографії саморобних полиць, стильні аранжування. Люди показують, як вони організують оточуючий простір.

Мода на шелфі вперше з'явилася у Британії. Магазини, які торгують меблями, повідомляли про значне зростання продажів книжкових полиць.

Але головне – це повернення популярності паперових книг і "романтики книжкового колекціонування", як висловився один з виробників книжкових меблів.

За хештегом #shelfie  вже зареєстровано близько 2,466,696 постів (станом на 8 лютого 2021 року). 

Якщо у вас ще немає власної книжкової полички, а зробити модну фотографію хочеться, бібліотека Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування запрошує до себе.  У нас безліч книжкових поличок и ми з радістю надамо вам можливість сфотографуватися на їх фоні.

А ви вже маєте шелфі ? Якщо ні , то вам до нашої бібліотеки - тут,ми впевнені, ви знайдете потрібний ракурс. І головне - тут ви знайдете потрібні КНИЖКИ !

 

Переглядів: 151 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]