Головна » 2015 » Вересень » 30 » Шановні колеги, працівники бібліотечної справи!
10:53
Шановні колеги, працівники бібліотечної справи!

30 Вересня вся Україна відзначає Ваше професійне свято - Всеукраїнський День бібліотек! У цей день прийміть наші найщиріші вітання. Ваше професійне свято є підтвердженням глибокої поваги народу до своєї духовної спадщини, освіти та культури, а також визнання важливої ​​історичної ролі бібліотек в житті і розвитку суспільства.

Сьогодні бібліотеки вийшли далеко за рамки звичайних книгосховищ і стали справжніми інформаційними, культурними, освітніми центрами, які пропонують різноманітні форми роботи, цікаві відвідувачам різного віку, і забезпечують їх змістовне дозвілля, інтелектуальне, патріотичне, моральне виховання.

А працівники бібліотек стають справжніми помічниками і порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу. Саме бібліотекарі допомагають читачам бути обізнаними в сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу.
Бажаємо Вам, шановні бібліотечні працівники, творчої наснаги, міцного здоров'я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі

Переглядів: 337 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]