Головна » 2019 » Грудень » 11 » Право в твоєму житті
11:53
Право в твоєму житті

Правова система України нині зазнає істотних змін, що зумовлено трансформацією свідомості українського суспільства. Право є виміром справедливості та наповнює чашу нашого життя правовими цінностями, такими як рівність, свобода, законність, толерантність.

10 грудня, у Всесвітній день прав людини, бібліотекар ЧВПУ побутового обслуговування Ігнатенко О.В. провела виховну годину з елементами тренінгу "Право в твоєму житті". Учні груп Ш-219 та П-19 мали змогу потренуватися у вмінні співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті. За допомогою прикладів з реального життя бібліотекар наочно демонструвала нищівну дію нетолерантності, зневаги та булінгу, нагадувала про необхідність усвідомлювати наслідки своїх дій.

Практична гра "Трансплантація серця" затвердила відчуття цінності життя кожної людини та усвідомлення того, чому важливо знати свої права.

Гра "Справедливість" дозволила вибудувати власне розуміння справедливості, оскільки саме на ній ґрунтується усвідомлення прав та обов'язків людей.

Дуже емоційно пройшов тренінг "Я так само, як і...", під час якого дівчата шукали спільне з іншими людьми, розвивали емпатію і толерантне ставлення.

Наприкінці виховної години всі разом дійшли висновку, що необхідно вміти захищати свій особистий простір та поважати простір інших людей. Власними знаннями ми можемо забезпечити собі безпеку, свободу та особисту недоторканність.

 

 

 

 

 

Переглядів: 127 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]