Головна » 2021 » Грудень » 2 » Право у твоєму житті
15:33
Право у твоєму житті

Саме під такою назвою  бібліотекар ЧВПУ побутового обслуговування Ігнатенко О.В. разом з керівником групи Ш-212 Ходяковою М.В. провели  виховну годину з елементами тренінгу. Присутні мали змогу потренуватися у вмінні співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті. За допомогою прикладів з реального життя бібліотекар наочно продемонструвала нищівну дію нетолерантності, зневаги та булінгу, нагадала про необхідність усвідомлювати наслідки своїх дій.

Право є виміром справедливості та наповнює чашу нашого життя  такими цінностями, як рівність, свобода, законність, толерантність.

Дуже емоційно пройшов тренінг "Я так само, як і...", під час якого дівчата шукали спільне з іншими людьми, розвивали емпатію і толерантне ставлення.

Практична гра "Трансплантація серця" затвердила відчуття цінності життя кожної людини та усвідомлення того, чому важливо знати свої права.

Гра "Справедливість" дозволила вибудувати власне розуміння справедливості, оскільки саме на ній ґрунтується усвідомлення прав та обов'язків людей.

Наприкінці виховної години всі разом дійшли висновку, що необхідно вміти захищати свій особистий простір та поважати простір інших людей. Власними знаннями ми можемо забезпечити собі безпеку, свободу та особисту недоторканність.

 

Переглядів: 153 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]