Головна » 2016 » Грудень » 19 » Підведені підсумки конкурсу новорічної іграшки
08:52
Підведені підсумки конкурсу новорічної іграшки

Напередодні новорічних свят в бібліотеці традиційно проходять  виставки та конкурси. В цьому році учні та співробітники нашого навчального закладу змагалися у виготовленні кращої новорічної іграшки. Чудові ялинкові прикраси, виготовлені з фантазією та натхненням, дарували  хороший настрій та налаштовували  на святковий лад усіх, хто мав змогу відвідати виставку виробів  у приміщенні  читального  залу бібліотеки. Роботи були виконані з вовни, тканини, пластику, кольорового картону й ниток.  Техніка виконання теж була дуже різноманітною: артишок, квілінг, пап’є-маше, розпис.

Авторські іграшки, представлені викладачем спецдисциплін Хоренко Тетяною  Олександрівною виконані дуже професійно, мають цікавий розпис  та оригінальну мереживну «спідничку».  З першого погляду видно скільки душі вкладено в цю роботу.

А які чудові в’язані іграшки, що створила секретар навчальної частини Писанка Валентина Станіславівна! Неможливо не посміхатися, роздивляючись таку красу. Тут і символи нового року – півники, і рибки, і куріпки-балеринки.  Справжня майстриня працює поряд з нами!

19 грудня, в день святого Миколая,були  підведені підсумки конкурсу новорічних ялинкових прикрас . При оцінці робіт враховувались актуальність і повнота розкриття теми, творчий підхід, оригінальність та акуратність роботи.

За результатами голосування визначено переможців серед учнів. Ними стали:

І – Єрко Ольга гр. 618  та Усик Марина  гр.604

ІІ – Курачек Аліна та Курда Катерина   гр. 616

ІІІ – Мірошниченко Ярина та Ткаченко Олена   гр. 625

Вітаємо переможців!

Дякуємо вс ім-всім-всім учасникам! Ви молодці!

Фотозвіт можна переглянути тут

 

Переглядів: 313 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]