Головна » 2021 » Грудень » 16 » Паті в бібліохаті
13:34
Паті в бібліохаті

Вже вкотре бібліотека ДПТНЗ «Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування» дивує  своїх користувачів креативними та цікавими заходами.

«ПАТІ В БІБЛІОХАТІ» - таку назву мав захід, що став результатом плідної співпраці бібліотекаря Ігнатенко О.В. та майстрів в/н Нечаєвої Н.В. та Загорянської Г.В.

В бібліотеці панували гарний настрій та неповторна атмосфера. Бібліотекар Ігнатенко Олена Василівна розповіла цікаві факти про зимовий цикл українських свят, історію святкування,  народні традиції та звичаї. А майстер виробничого навчання Нечаєва Наталія Володимирівна провела з дівчатами з групи ВС-218 веселі конкурси. Були на заході традиційні пригощання, жарти та забави, не обійшлося і без ворожінь.

Завершилась приємна зустріч чаюванням: усі присутні могли насолодитися гарячим напоєм та  пригоститися смаколиками, які підготували для них господині заходу.

Сучасність поступово витісняє знані нашими бабусями і дідусями звичаї і обряди, певною мірою трансформує їх на новий лад. Багато чого відходить у минуле і залишається лише пам'яттю, згадкою про життя наших предків.

І нехай традиції святкування вже видозміненні, але є те, що переходить із покоління в покоління – це безцінне живе спілкування та позитивні емоції під час свята.

                                                                                                                             

Переглядів: 189 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]