Головна » 2021 » Лютий » 18 » Пам'яті Героїв Небесної Сотні присвячується...
10:05
Пам'яті Героїв Небесної Сотні присвячується...
Горить свіча і пам’яті сльоза
Додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть небеса –
Героїв Україна пам’ятає.
18 лютого 2021 року у ДПТНЗ" Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування" пройшов бібліотечний урок історії, присвячений вшануванню відваги, сили духу та стійкості людей, які віддали своє життя під час Євромайдану, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.
Викладач історії Примак В.Ю. відтворив хронологію подій Революції гідності від перших мирних днів на Майдані до відкритого протистояння протягом трьох діб лютого 2014 року, коли відходили у вічність українці, віддаючи власні життя заради нової омріяної України.
Бібліотекарі Ігнатенко О.В., Чучук В.М. ознайомили з книгами, у яких висвітлюється подвиг героїв Небесної сотні та воїнів АТО: «Вогняна зима» А. Кокотюхи, «АД 242. Історія мужності, братерства та самопожертви», К. Сергацкової «Война на три буквы», О.Криштопи, О. Каліновської «Про мертвих, живих і ненароджених. Герої (не)війни».
Обговорення теми не залишило байдужим нікого. Присутні вшанували подвиг справжніх героїв, про який не буде забуто ніколи. Вони гідні того, щоб про них знали і пам’ятали
Переглядів: 132 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]