Головна » 2015 » Лютий » 19 » Любов одна, її обличчя різні
13:25
Любов одна, її обличчя різні

Владна над люблячим тільки любов!
(Й.-В. Ґете)

     У всі часи поети оспівували найчистіше і найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У всі віки створювались хвалебні гімни коханню, що стали прекрасними музичними шедеврами. Століттями художники, скульптори, архітектори творили дива заради коханих.

18 лютого в Чернігівському вищому професійному училищі побутового  обслуговування пройшов літературно-психологічний вечір "Любов одна, її обличчя різні" підготовлений бібліотекарем Ігнатенко О.В. та практичним психологом Шаш А.Р. Всі присутні в читальній залі перенеслись у чарівний світ, в якому поезія, музика і художнє мистецтво сплели нев'янучий вінок любові.

І кому ж, як не ангелу розпочинати цей святковий вечір? Ксенія Максимова була дуже переконливою в його ролі. Атмосфера в залі була неймовірно романтичною: запалені свічки, букети квітів, музика, вислови відомих людей про кохання...

Члени "Клубу любителів поезії" читали прекрасні вірші Данте, Петрарки, Шекспіра, Блока, Франка, Єсеніна та інших закоханих поетів. Справцева Катерина прочитала власний вірш "У чому проявляється любов". Учасники заходу співали ліричні пісні та згадували зворушливі історії кохання, що пройшли крізь віки. Любов'ю та позитивною енергетикою був наповнений кожен виступ, кожне слово. Не залишила байдужими присутніх презентація "Подвиги в ім'я кохання". Практичний психолог повідомила про цікаві наукові факти стосовно цього почуття.

Кохали раби і королі, воєначальники і полонені, злочинці і генії. Можливо, це почуття і хвилювання з ним пов'язане, – те єдине, що об'єднує нас всіх, таких різних і схожих водночас.

Лише кохання вічне і єдине...

Фотозвіт заходу  можно переглянути тут

Переглядів: 346 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]