Головна » 2021 » Лютий » 18 » Любити, як герої книжок
09:58
Любити, як герої книжок
«Любов – це коли нічого не соромно, нічого не страшно, розумієте?!
Коли тебе не підведуть! Коли в тебе вірять»
Уривок із книги «Маленький принц»
Ви коли-небудь переживали за книжкові стосунки більше, аніж за власні? Якщо так, тоді точно знаєте, якою захопливою буває любов у книжках. Захопливою і різноманітною. Адже історії кохання – це не завжди про перше побачення на даху під зоряним небом, весілля, двоповерховий будиночок і собаку з милим ім’ям (хоча собак із милими іменами забагато не буває!). Любов інколи несподівана, як порив вітру – спершу може налякати, а потім наповнює вітрила і веде вперед. А інколи вона може бути ой якою болючою. Та найчастіше любов схожа на дихання уві сні. Можеш про неї не думати і навіть не помічати. Але це те, що залишає тебе живим.
А знаєте як це,
ЛЮБИТИ, ЯК МОРСЬКИЙ ВІТЕР,
ЛЮБИТИ, ЯК ЛЮБЛЯТЬ КЛАСИЧНУ МУЗИКУ,
ЛЮБИТИ, ЯК НІХТО ІНШИЙ,
ЛЮБИТИ, КОЛИ БОЛЯЧЕ,
ЛЮБИТИ, ЯК ПОЕТИ,
ЛЮБИТИ, ЯК ЧИТАЧ...
Приходьте в Бібліотеку ДПТНЗ «Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування», у нас є багато цікавих історій і ми готові поділитися ними з вами.
У літературі надзвичайно багато красивих, сумних, зворушливих і щасливих історій кохання. Та головна літературна пара, як не крути: читач чи читачка і книга. Адже любов до книжки – це вельми особливий і незвичний вид любові. Такий красивий і неймовірний, як і всі інші. І водночас ближчий і рідніший за всі інші.
Захоплюючись книжковими парами, завжди пам’ятайте, що персонажі ніколи не залишаються лише удвох. У магічний і відомий тільки письму спосіб з ними завжди є читач. І від того, наскільки сильно він книгу любить, великою мірою залежить в ній і усе інше.
Огляд нових книг про кохання розміщено у нашому бібліоблозі http://biblio4vpupo.ucoz.net/.../ljubiti.../2021-02-17-121
 
 
 
 

 

Переглядів: 144 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]