Головна » 2015 » Грудень » 1 » "Сніжні" книги
02:29
"Сніжні" книги

Настала зима. Вдарили перші морози і випав перший сніг. А це означає,  що саме час взяти до рук книгу, сісти  в затишне крісло з чашкою кави, щоб створити собі особливий настрій й атмосферу для читання хорошої літератури.

  В очікуванні  сніжної зими ми пропонуємо Вам «сніжні» книги. Якщо у перші грудневі дні  Вам не вистачає снігу за вікном або морозних візерунків на склі – прочитайте будь-яку з них, там цього достатньо.
 
   Орхан Памук «Сніг». Роман лауреата Нобелівської премії – історія самотності, страху залишитися одному серед людей. Книга розповідає про складне розуміння віри, про нерозуміння себе у світі. Молодий журналіст вирішив розслідувати серію дивних самогубств молодих дівчат провінційного містечка Каре. Але місто перетворилося на пастку – сніг завалив всі дороги і виїхати не може ніхто...
 
     Гленн Бек «Сніжний ангел». Ця книга – сумна і радісна історія про людей, які все життя шукали один  одного, блукали  в темряві і різдвяним вечором все-таки знайшли. Але спочатку  їм довелося пройти через випробування, біль, розлуку і нерозуміння... 
 
   Катерина Васіна «Сніжне полум’я». Сніг і мороз, круті схили й адреналін в крові – все це у свій час підкорило головну героїню Василину. Але це не завжди розвага, часом те, що так любиш, може обернутися проти тебе. І добре, якщо в цей момент поруч опиниться той, хто зможе врятувати і витягнути.
 
    Девід Гутерсон «Сніг на кедрах». Роман англійського письменника – це історія життя мешканців маленького острова, які співіснують у замкнутому просторі і вимушені переглядати деякі принципи заради миру і спокою. Книга починається з того, що у водах затоки Пьюджет-Саунд знайдено тіло одного з місцевих рибаків...
 
    Ю Несбе «Сніговик». Справді, з появою першого снігу відбувається  щось жахливе. Роками в Норвегії в  день, коли випадає перший сніг, безслідно зникають заміжні жінки. Старший інспектор стикається з серійним вбивцею на своїй рідній землі, і поступово їхне протистояння набуває особистого характеру. Злочинець, якому газети дали прізвисько «Сніговик», ніби дражнить героя, крок за кроком підбираючись до його близьких.
 
   Іван Андрусяк  «Третій сніг». Ця книжка – нова казка про лісову школу і її кмітливих та пустотливих учнів. А водночас ця книжка – хвацько «закручений» дитячий детектив зі справжнім злочином (навіть не одним) і справжнім розслідуванням, що його веде неймовірно розумний і хижий учитель.
Переглядів: 366 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]