Головна » 2015 » Січень » 5 » Книжковий гороскоп
01:04
Книжковий гороскоп

Рік Синьої Кози обіцяє бути незвичайним і трохи суперечливим.

Що чекати від нього представникам різних знаків зодіаку?

Яку роль зіграють книги у вашому житті?

Відповіді в нашому гороскопі.

З одного боку, Коза - полохлива і повільна тварина. З іншого, синій колір - колір глибини, насиченості і досягнення цілей. Зірки радять усім бути максимально практичними і цілеспрямованими.

А натхнення черпати в книгах.

Овен
У рік Синьої Кози Овну доведеться якнайшвидше оволодіти навичками дипломатії. А ще навчитися чекати і не проявляти зайвої напористості при першій зустрічі. Що поробиш, Коза полохлива тварина і побоюється упертих і цілеспрямованих Овнів. Завдання не з легких. І якщо в спілкуванні з людьми метод «бурі і натиску» цього року не дуже ефективний, то у всіх інших напрямках житя можна обійтися без зайвих церемоній. Книги - перегортати, відразу заглядати у фінал, роздруковуати  сторінки з улюбленими цитатами і кріпити їх над письмовим столом. Порада: звернути увагу на сервіси швидкого читання.

Телець
Працьовиті, спокійні та врівноважені Тельці, це ваш рік. Більше ніхто не буде сміятися над вашою улюбленою приказкою «тихіше їдеш - далі будеш». Якщо ви давно і таємно закохані, будьте впевнені: у 2015 році досягнете свого. На дозвіллі почитайте якісні любовні романи, попрактикуйтесь у незвичних зізнаннях, вашому об'єкту це точно сподобається. За інші цілі, будь то робота чи бажання оволодіти мистецтвом айкідо, навіть не переживайте. Частіше читайте хороші художні книги і посміхайтеся - вам так лічить!

Близнюки
Близнюки люблять віражі - і в житті, і в літературі. Настійна порада на майбутній 2015-й: залиште нестримність тільки в книгах. Нехай від пригод героїв перхоплює подих, а загадка психологічного трилера тримає в напрузі вже кілька сотень сторінок і ніяк не можна здогадатися, хто вбивця в новому детективі. А ось в житті бігти, поспішати і конфліктувати не потрібно. Не любить цього Синя Коза. Почитайте брошуру по йогівському диханню, частіше робіть «вдих-видих» і не поспішайте робити різких рухів.

Рак
Зірки говорять, що Рак в 2015 році як ніколи буде прагнути «сховатися в будиночку», відгородитися від навколишнього світу і втекти в фантазії. Звичайно, провалитися в казковий світ як у Середзем'я - відмінний спосіб не помітити зовнішні бурі. Книги в цій справі найкращі помічники. Швидше за все, ви накупите цілу полицю казок, фантастики і романів про давно минулі часи. Однак зірки не радять сильно замикатися в собі, все-таки потрібно зберігати зв'язок з реальністю.

Лев
«Дайте мені пігулок від жадібності та побільше, побільше» - цей старий анекдот як раз про Левів. Попри похвальне бажання не прогавити нічого цікавого Леви беруть на себе багато роботи і зобов'язань. Та що там, навіть зустрічей з друзями та книг може бути забагато, доба ж не гумова. Тому головна якість, якої навчить вас 2015 рік, - розбірливість і вміння від дечого відмовлятися. Як відмовитися від книг? Радимо завести книжкову банку. Назви книг пишете на листочках, складаєте їх в банку і витягуєте будь-який з папірців навмання, коли зберетеся читати нову книгу. Значно економить час на вибір

Діва
Ось на кого орієнтуються видавництва, що випускають слушну нон-фікшен! (Це не белетристика, це ділова проза) На Дів, які цінують в літературі насамперед її прикладний характер. А в 2015 році вони візьмуться за вдосконалення себе і світу з подвоєною енергією. Якщо заздалегідь знати про такий подарунок зірок, можна розпланувати своє життя, щоб не відволікатися від справжньої мети на всякі дрібниці. Будувати плани - особливе задоволення для цього знака зодіаку, ну а книги в цьому завжди допомагали.

Терези
Дивовижна порада для бібліотечного блогу, але Терезам в 2015 році зірки радять менше розмірковувати і більше робити. Прочитали про нове вміння в книзі - застосуйте його. Оцінили гнучкість розуму головного героя - візьміть на замітку, зайвим не буде. На жаль, занадто довгі роздуми над будь-чим в цьому році призведуть не до зважених вчинків, а лише до втрати волі і бажання рухатися вперед.

Скорпіон
Завзяті сперечальники і борці за справедливість, Скорпіони в наступному році можуть, загравшись, наступити на власне жало і сильно поранитися. Стримайте запал в активній боротьбі з будь-яким злом, не все в житті вимагає вашої особистої участі. Якщо потрібна слушна пауза, запасіться книгами про пастки мислення та хитрощі мозку. Краще задумати й реалізувати будь-який грандіозний план, ніж розмінюватися на дрібниці.

Стрілець
Стрільці народжені холодними напівзимовими-напівслякотними вечорами і змалечку щеплені проти похмурості. А життя любить тих, хто любить його. У рік Синьої Кози Стрільцю обіцяна безліч вдалих моментів, головне - не упускати їх і встигати скористатися. Іноді буде здаватися, що сили вичерпані, але це оманливе відчуття. У такі моменти потрібна якісна підзарядка. Чим подзаправитись? Книгами про подорожі, альбомами з мистецтва та фотографії - краса врятує світ
!

Козеріг
Найулюбленіше читання Козерогів - свіжі газети. Вранці вони включають Інтернет раніше, ніж відкривають очі. Жага знань і бажання володіти ситуацією в 2015 році послужить Козерогові добру службу. Засвоєні за допомогою газет і  документальних книг факти дозволять цьому знаку зодіака швидко зорієнтуватися в  мінливих умовах і отримати користь з будь-якої ситуації. Причому куди швидше за інших. Єдиний мінус: від надмірної розумової діяльності ви станете надмірно мовчазними, а це схвилює люблячих вас людей.

Водолій
Водолії читають не так багато, але зате - як ніхто інший - роблять це дуже «смачно». Хочеться негайно зробити так само! Вони взагалі вміють заражати особистим прикладом, і в 2015 році будуть своїм талантом активно користуватися: частіше виступати на публіці, ділитися думкою, пояснювати іншим як і що робити. Головне - зберігати впевненість у собі, чітко йти обраним шляхом і по можливості ні з ким не буцатися. Це залиште Синій Козі, вона сама своїми рогами розкидає всі перешкоди на вашому шляху.

Риби
2015 обіцяє Рибам море фантазій і яскравих вражень. З різних джерел - мандрів, гарних книг, робочих  та особистих зустрічей, природи і погоди. Найголовніша порада: не запливати занадто глибоко в море мрій, інакше в несподіваних ситуаціях можна не встигнути виринути на поверхню. Втім, перша половина року обіцяє бути без сильних підводних течій: насолоджуйтеся тим, що вас оточує. Задоволення - найголовніше слово для вас у наступаючому році, воно буде чітко вказувати, що вам потрібно, а що зайве. І не дивуйтеся, що ви раптом почнете отримувати  задоволення від раніше байдужих вам речей.

Переглядів: 604 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]