Головна » 2016 » Грудень » 20 » Новорічні прикмети на рік Півня
16:31
Новорічні прикмети на рік Півня
 

Так уже повелося, що ми всі трохи забобонні. І нехай від чорної кішки стрімголов біжать далеко не всі, то в чарівну новорічну ніч в прикмети (а особливо в ті, що обіцяють успіх і удачу) хочеться вірити всім і кожному.

Отже, які ж існують прикмети на Новий рік 2017 - рік Червоного Півня - і щоб гроші водилися, і щоб відносини в родині були хорошими, і щоб удача завжди була поруч?

Напередодні Нового року проведіть генеральне прибирання в усьому: розберіть шафи і викиньте все непотрібне; речі, які ви вже не носите, віддайте нужденним; не забудьте «почистити» і комп'ютер - від вірусів і старих файлів. Все це зробити потрібно заздалегідь: 31 грудня прибирати вже пізно, а замітати підлогу - так і поготів не можна!
 

 

Щоб фінанси не співали романси, напередодні Нового року покладіть на нижню поличку холодильника мішечок з монетами; на новорічний стіл обов'язково поставте блюдо з фруктами, а всім

гостям роздайте по парочці мандарин

Удачу в фінансовому питанні обіцяє і купюра, яку потрібно покласти в кишеню і не розмінювати протягом всього року. Тримайте її завжди при собі - і з грошима у вас буде все в порядку!


Щоб задобрити Півня, на стіл можна поставити горішки, трохи крупи або солодощів, в яких є зернятка. На ялинку повісьте трикутні конверти яскравих кольорів з дрібної грошиками. Такі ж конвертики можна розкласти в кутах вашого будинку в південно-східному напрямку. І, звичайно ж, не забудьте підготувати хвалебний тост на честь господаря року - Півень пихатий, і такий спіч йому явно припаде до душі!

А ще - купіть новий віник і прикрасьте його червоною стрічкою. Напередодні свята поставте віник в кут догори ногами - це повинно принести вам прибуток в новому році. Якщо звичайний віник в господарстві вам не знадобиться - можна купити і декоративний трав'яний «замінник».

Найщасливішим в новому році буде той, хто доп'є з пляшки шампанського останні «краплі» напою, і той, до кого першого в новому році прийе ластитись кішка.

 

Не варто засмучуватися, якщо ви випадково порвали святкову сукню - прикмети говорять, що це - до нового роману. А якщо раптом на плаття капнуло вино або навіть впала котлета - це до грошової вигоди і ...до  пліток. Ось вже дійсно - дві сторони однієї медалі!

 
 
Переглядів: 460 | Додав: Bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]